fredag 5 mars 2010

Först ut från partybeställningarna!

Först ut bland partybeställningarna är denna mössa med matchande dregglis. Det roligaste med denna beställning är att det är värdinnans sambo som beställt det! Min första beställning från det manliga könet =)!! En av sambons jobbar kompisar har relativt nyss fått barn och detta är tänkt som en present åt den lilla tjejen! Hoppas nu att det ska passa bra!

8 kommentarer:

Jonglören sa...

Hej. Är lite nyfiken på hur du genomför dina partys; har du ett uppsytt lager att visa som man kan beställa av eller får folk själv välja av tyger som du sen syr i rätt storlek och modell?

Camilla sa...

Kul med en beställning från det manliga könet.... Super sött set. Den lilla tjejen kommer att blir kanon tuff!

Therese sa...

Krokkofin: Jag har hittils gjort så att jag sytt upp lite olika modeller och storlekar som jag haft som visningsplagg, gärna i de tyger jag för tillfället har hemma. Sen får folk antingen köpa visningsplagget, eller göra en beställning på ett eget plagg i valfritt tyg.

Jonglören sa...

Tack så mycket för svaret. Brukar du få mycket sålt på dina homepartys? Och hur lång tid brukar du säga att de får vänta innan du sytt klart? Vill på intet sätt "sno" din affärsidé men jag har så många tankar i huvudet angående detta att jag vill bolla lite med andra...redan erfarna :-)

Therese sa...

Krokkofin: Det är ju inte på något vis "min" affärsidé - och du är välkommen att ha hur många Krokkofin-partyn du vill =).

Jag har ju bara haft 2 partyn än, varav det ena var för mina närmsta vänner så att säga något om hur mkt jag säljer är jättesvårt. På det sista partyt sålde jag iaf 34 plagg, blandat mellan mössor, dregglisar, tröjor, tunikor, haremsbyxor, bodys.. Så nu har jag att göra ett tag =).

Jonglören sa...

Oj vad mycket. Så roligt!

Marielle sa...

Hej T! Kan hälsa från han som gjorde beställningen att presenten var en succe!

Therese sa...

Marielle: Å vad roligt!!