onsdag 13 januari 2010

Djungeltröjor

Dessa två djungeltröjor beställdes och levererades en bit innan jul, men bloggandet har halkat efter lite =). Det numera välkända tyget från JNY Design , här i jersey/lycra, har väl inte undgått någon! Själv har jag tom beställt hem en extra omgång djungeltyg då den första laddningen tog slut.

Tröjorna då, inga konstigheter - två vanliga tröjor med klassisk mudd i hals och ärm i storlekarna 80 resp 98. Har även haft äran att se tröjorna på live och de var lika fina på som alltid! Till dessa tröjor beställdes även två röda velour abbebyxor som jag tyvärr inte hann få med på bild innan jag lämnade bort det.

8 kommentarer:

Jes sa...

älskar de tyget, underbara tröjor!!

Unknown sa...

Hej

Har skrivit lite om BillBa idag på bloggen!

Kramelikram Camilla

Ina sa...

tyget är så snyggt, jätte fina tröjor.

OttoPippi sa...

Läckra tröjor!!

Och vilken läcker BODY i inlägget nedan!! Hur hinner du göra mönster och klippa till allt medans ungarna är vakna????? Impad!!!! Jag älskar verkligen fordonstyget!! När det kom hem till mig i måndags i alla färgsättningar var jag genast tvungen att beställa ännu mer! Sjukt tufft!

När jag tvättar tyger brukar jag hänga dem att torka. Trikåtyger har dock då en tendens att bli lite sneda och vinda. Kanske bättre att göra som du och turktumla allt??? Hur gör ni andra???

I morgon är det FREDAG = helg :-) :-) :-)

kalamajt sa...

Så otrloligt fina tröjor, jag bara älskar det där tyget! Syyyyyyynd att det inte är ekologiskt! Snyggt med röd mudd till!

Therese sa...

Ottopippi: Tack! Jag brukar alltid torktumla alla nya tyger efter tvätt, då tycker jag att man krymper tyget såpass mkt att det sedan inte krymper mer vid fortsatt tvättande.

Att jag hann både rita mönster och klippa ut tyger är ingen vanlighet hemma :-). Den här dagen hade jag helt enkelt tur, lilla tjejen sov och stora lekte snällt för sig själv en stund.

Sandra [2barnsmamma] sa...

Fina tröjor!
Vad tar du för 2 sådana plus två röda byxor till?

Therese sa...

Sandra: Jag har lämnat en kommentar i din blogg. Maila mig gärna så skickar jag över en fullständig prislista!

Mvh Therese