söndag 13 juli 2008

Det snälla spöket

Länge har jag sneglat på Theas fantastiska tröjor med applikationer och tänkt att jag ville göra en lika dan till E. Sagt och gjort - nu har jag gjort en spöktröja! Hittade ett spöke som såg lite lagom snällt ut och ritade upp det i lagom storlek. Sedan var det bara att sätta igång och sy med tät tät sicksack - det tar sin lilla stund...



Efter att spöket var klart stog valet mellan röda och rosa ärmar - sambon fick vara med och bestämma, och tro det eller ej - men han valde rosa =). Så här i efterhand inser jag att det var ett bra val så vi har en del röda byxor - och med röda ärmar hade det nog blivit lite väl mkt rött att ha både tröja och byxor i helrött.

Resten av sömnaden gick inte smärtfritt (vissa dagar går allt fel..) - knäcke en nål, sydde ihop ena långsidan från rätan istället för från avigan och fick sprätta - men till slut så blev det iaf klart och slutresultatet blev riktigt bra!



Uppdatering: Här får ni även en livebild då jag tycker att det är så kul att visa bilder på hur kläderna faktiskt sitter oxå!



5 kommentarer:

LinSar sa...

Va otroligt mycket fint du hade på din sida.

OttoPippi sa...

Vilken jättelyckad tröja! Rosa ärmar blev perfekt och applikationen blev ju bara hur bar som helst!! Grattis!

Strömming sa...

Vad fin den blev! Kul med applikation!

Anonym sa...

Jättesött spöke på en fin tröja! Färger som jag inte använder mig av själv direkt ;-)

F . A . E - Mjuka kläder för goa barn sa...

Det blev en söt liten spöktröja.

Har en utmaning åt dig på min blogg:-D