onsdag 16 juli 2008

Uggleset till nyfödd liten A!!

En liten A föddes den 9 Juli och därmed blev även min vän L i Australien faster! Hon ville naturligtvis skicka en liten present då hon inte har möjlighet att åka hem och beskåda underverket på plats - och då fick jag äran att sy ett litet set med body och byxa! Tillsammans valde vi ut de bruna ugglorna och ett par matchande bruna velourmysisar, när beställningen gjordes så visste vi nämligen inte om det skulle bli en liten tjej eller en liten kille!Nu visade det sig att det var en liten tjej som tittade ut till slut, men brunt passar ju lika bra på båda könen så jag tror att det här blir toppen!
Bodyn är sydd med omlott och har tryckknappar hela vägen, både på utsidan och insidan så att man inte behöver dra något över huvudet. Knapparna är sedan fästa på en matchande remsa som en liten extra fin detalj.Nu återstår bara att packa ner och skicka presenten med en liten häslning från Faster L =)..

5 kommentarer:

stora lilla j sa...

Jösses så snyggt!! Helt underbar body, och så snyggt matchat med de bruna byxorna till, helt underbart. Nu har jag svarat på utmaningen, förresten =)

Tre små liv sa...

Så underbart snyggt det blev. Alltid lika snyggt!!!
Kanske kan få gå kurs hos dig hur man syr bodys?!

Strömming sa...

Superfint set! Kul att ugglorna får flya hela vägen till Australien!

Anonym sa...

Ahh vad fint det blev!! Super snyggt! Det kommer de att gilla.

Tack sa mycket!

Kram L

AMDAdesign sa...

Jätte fint set kul när dina saker kommer finnas på andra sidan jordklotet =D
Du har blivit utmanad i min blogg www.amdadesign.blogspot.com