onsdag 28 april 2010

Elefanter till nyfödd liten tjej

I helgen var vi och besökte ett par kompisar som just fått tillökning i familjen av en liten tjej. Med oss hade vi då den här bodyn, tillsammans med hjälmmössan i inlägget innan. Mönstret är ett modifierat ottobremönster, men jag är inte helt nöjd än. Mest beror det nog på att jag inte lyckats med bandkantningen till 100%.

Först kantade jag med en interlock liknande mudd, vilket gav ett helt galet resultat, det drog sig något fruktansvärt!! Det kantbandet sprättade jag kvickt bort! Det kantbandet som sitter på nu är JNY's singel jersey, och det brukar gå väldigt bra att kanta med, men av någon anledning har det draigt sig väldigt mycket just i svängarna, vilket gör att bodyn ser lite halvtrist ut att fota. Förhoppningsvis är den bättre "live" och bebisar ligger ju ställan helt blickstilla så man lär väl inte märka det ändå, men perfektionisten i mig surar fortfarande lite..

För övrigt har jag börjat jobba halvtid nu, och den lilla tid jag hade för sömnad förut är nu om möjligt ännu mindre. Avvaktar lite med att släppa på beställnings stoppet då jag fortfarande har några släpande beställningar från vänner och bekanta som jag vill bli klar med först.

8 kommentarer:

JuMel sa...

Så söt body, jag kan inte se något fel på den...

Anki sa...

Tycker den ser jättefin ut!

Ahlard sa...

Den är ju superfin! Inget annat än super.

Unknown sa...

Snygg! Fint att tyget var vitt på insidan också!

Anneli sa...

Tycker den ser jättefin ut! Tyget är jättegulligt!

Ingrid sa...

Väldigt fin! Du verkar vara lika petig som jag :) men jag tycker den ser kalasbra ut!

Lina sa...

Hej!
Jag påbörjade att sy babykläder när jag gick i nian, men hann aldrig bli klar. Skulle väldigt gärna vilja börja sy nya. Jag tänkte mest fråga dig om du har/vet några bra mönster till babykläder med enkla beskrivningar? Jag skulle bli överlycklig om jag fick hjälp med detta. Skulle vara en perfekt sysselsättning, speciellt med gravida i släkten att överraska!
Om någon snäll själ har något mönster att skicka över mail, så vore det underbart snällt!
Lina-sand@hotmail.com
/Lina.

od Andulky sa...

Underbar!