onsdag 21 april 2010

Frossar i rosa

För tillfället frossar jag i rosa. Den senaste veckan har det bara producerats rosa plagg och mössor i den här systugan. Lite skönt att riktigt få gå loss i de rosa tygerna i skåpet. Ännu har bara de här hjälmmössorna fastnat på bild, men förhoppningsvis kan jag få tummen ur och fota även de andra plaggen. Just hjälmmössor är förövrigt en ny craving - så fort jag får en liten tygsnutt över så klipper jag ut delar till en ny mössa och de här tre är resultatet av de senaste utklippta tygsnuttarna. Den första är tänkt att ges bort till en ny liten tjej som sett dagens ljus och de andra två är sk okynnessömnad!! De finns därför till salu i Butik BillaBa.

Storleken på alla tre mössor är enligt Ottobre 38 cm, men jag upplever att de funkar till ca 3-6 månader. Iaf på de bebisar jag provat dem =).. Mönstret är från nr 5/2006 och jag har ändrat sidostyckena så att de är lite rakare än på orginalmönstret.5 kommentarer:

Ingrid sa...

Fina hjälmmössor!!

Le Petit sa...

Snygga mössor! Jag är svag för rosa =). Gillar verkligen stjärntyget, tyvärr var det slut i rosa när jag skulle beställa sist.

jejja79 sa...

snyga =) hjälmmössor är något jag inte provat än, kanske får kolla igenom tygsnuttslådan =)

Madebycarran sa...

underbara rosa! Alltid snyggt och dessutom snygg kombination av tyger.

GOBLIgobli sa...

Men åååå, jag vill också göra såna söta minimössor! Fast när det blir till att rita mönster till en så vet jag att det inte kommer ske imorrn... *tummen*