måndag 14 december 2009

Underbara ungar!

Likväl som vissa dagar hemma med barnen kan vara ganska jobbiga, så kan vissa dagar vara helt fantastiska och underbara. Idag är en sån där bra dag!! Tjejjerna har varit på gott humör, vi har varit på öppna förskolan och ätit tomtegröt och haft lite julavslutning. På eftermiddagen lekte vi doktor med Ellas nya doktorsväska. Ella tog blodtryck, gav sprutor och ordinerade medicin och vatten =).. Nu ikväll så satte jag och Ella en lussebulledeg. Tyvärr hann hon inte vara med och baka ut den då klockan drog iväg, men hon lär få vara med och smaka på den i morgon som kompensation =).

Dagen till ära så bjuder jag därför på ett kort där Ella iförd djungeltröja (som jag inte hann fota innan den åkte på) och röda haremsbyxor inte alls vill vara med på kort utan istället spralla runt och hoppa som en tok!! Lyckades iaf få till ett kort där man ser vem hon är och vad hon har på sig :-)
Vill oxå passa på att tacka ägaren till bloggen "Lilla Gryn" för tipset om hur man lätt gör snygga bildcollage som exempelvis bilden ovan. Testa själva och se hur lätt det är: www.picnik.com

4 kommentarer:

Åsa Tidqvist sa...

jättefin kombo med röda byxor! ja vissa dagar sparar man i hjärtat mer än andra ;)

od Andulky sa...

Så söt hon är! Jättefina kläder!

KRUMELEJ sa...

Åh, vilken söt liten Ella.

Lilla Gryn sa...

Åh, vad roligt att det var till hjälp med ett litet länktips. Jättesöt liten tjej du har.