lördag 12 december 2009

Christmas at Ronnelands!!

För några veckor sedan hade jag mitt första homeparty. Inbjudna till detta happening var ett antal vänner då jag ville testa på ett nytt sätt att sprida mitt varumärke! En mkt lyckad kväll på alla plan, och fler blogginlägg kommer att handla om kläder beställda under den kvällen framöver. Denna beställning är en liten annorlunda men mycket roligt sådan som jag fick under kvällen.

Mamman i fråga har 4 pojkar och brukar vanligtvis inte klä dem i likadana kläder. Julafton är dock ett undantag, och i år har jag fått äran att hjälpa henne. Hon önskade sina pojkars initialer sydda i JNY's röda molntyg. För enkelhetens skull har hon själv inhandlat de svarta tröjorna och skickat till mig, sedan har jag helt enklelt sytt på bokstäverna som en applikation.Vanligtvis är jag inte ett dugg nervös när jag syr applikationer, för då syr jag dem alltid innan tröjan eller mössan är ihopsydd och skulle oturen vara framme så kan man alltid klippa ut ett nytt framstycke eller så.. Nu gällde det däremot att ha tungan rätt i mun och tänka till när man klippte ut bokstäver, satte rätt bokstav på rätt tröja och till sist sydde fast. Jag höll på att göra en tabbe och ritade av ena bokstaven fel så att den skulle blivit spegelvänd, men som tur var upptäckte jag det innan jag klippt ut och strukit fast, annars hade en av pojkarna fått heta "L" bakofram :-)..

10 kommentarer:

rino sa...

jag tycker också att det är helt okej att köpa färdigt och pynta lite. Varför lägga jobb på att sy en svart baströja?
Dom blev jättesnygga med sina bokstäver!

Åsa Tidqvist sa...

jättefina tröjor! säger som rino, varför lägga ner pengar o tid på en enkel svart tröja?! inte varje gång iaf ;)

Cissi sa...

haha, hade iofs varit ganska häftigt med "L" bakofram, sonen L är ju som en virvelvind, så det hade passat helt perfekt det också :-D
Längtar till när tröjorna kommer. Tack igen.
Kram

.designk.carbin sa...

Jättefint, stilrent och proffsigt.

Anonym sa...

Jättesnygga!!!!
När man jobbar har man ju inte tiden att pyssla lika mycket själv!
Mormor

od Andulky sa...

Jättefina! Bra jobbat!!!

jejja79 sa...

cool grej, och lite personlig..... superfint

KRUMELEJ sa...

Jättefina tröjor och kul idé.

Hello sa...

Vilken ära att få sy julaftonströjorna! Jättefina!

Unknown sa...

Men vad fina! Bra idé!