fredag 18 december 2009

Mera fusk..

Normalt sett är jag inte mycket för fusk, men när det gäller att lägga massor av tid för att sy ett enfärgat plagg och sedan trycka eller sy en applikation på - ja då kan jag tycka att det är ok att köpa ett färdigt plagg och bara pimpa lite =).

I det här fallet hade jag och en kompis en pysseldag där vi bla tryckte bodysar och tröjor. Det här är ett av alstren som blev till. Om ni tycker att bodyn ser lite skrynklig och använd ut så är det precis vad den är. Hittade inga helvita bodysar i Agnes storlek och fick därför återanvända en vi redan hade!

Dagens tips är något som jag med glädje läser i andra bloggar men är ganska dålig på själv. Inte för att jag på något vis är snål med tips, mest för att jag tycker att ni andra tipsar mig så bra och då vill jag ju inte ta äran åt mig för de tipsen.

Idag har jag dock ett tips som jag gärna bjussar på. När man ska trycka/stämpla ett namn så vill man ju gärna ha bokstäverna rakt och med lagom avstånd (gärna samma avstånd). För att lyckas med detta tog jag helt enkelt dubbelhäftande fotohörn och satte på en genomskinlig linjal, därefter satte jag fast bokstavsstämplarna. Provtryck gärna på ett papper eller annat tygstycke för det är VÄLDIGT lätt att tänka fel när man ska skriva bakofram :-)

2 kommentarer:

Fangoria sa...

Fint blev det! Tack för tipset!!

Fangoria sa...

Fint blev det! Tack för tipset!!