söndag 27 september 2009

Skötbädd i annat utförande

Efter att jag sydde det första skötunderlägget för någon vecka sedan så blev jag sugen på att testa en annan lösning. Det här underlägget är därför sytt med vaxduk på både ut och insida. Fördelen med detta är dels att man kan torka av eventuella kissolyckor och att man altså inte behöver tvätta den i tvättmaskin, men en bonuseffekt av detta blir oxå att man kan använda den från två håll - det finns lixom inget "insida" eller "utsida"Till denna variants nackdel skulle väl kunna vara att den inte blir lika gosig för små barnrumpor att ligga på som när insidan är gjord av frotté - men det går ju alltid att ha en liten handduk med sig som man lämpligtvis viker ihop och har inuti skötbädden när den inte används!

Denna skötbädd är sydd för att jag ville testa en annan variant och har alltså ingen ägare ännu. Jag lägger därför ut den till salu i Butik Billaba!

Själv har jag engångsunderlägg från Libero på min skötbädd, och eftersom det sällan händer olyckor så kan man använda dem väldigt många gånger innan man behöver kasta dem, inte så mycket "engångs" med andra ord =).1 kommentar:

Anonym sa...

Dina skötbäddar är jättfina, har sett dem i någon webbshop första gången. Jag har också sytt något liknande innan jag såg din första gången (tänk att man alltid tror att man kommit på något nytt), men jag har inte använt vaxdukstyg...