onsdag 16 september 2009

Skomakarens barn osv...

Ni vet ju hur det är med skomakarens barn osv.. Här är det lite samma sak - Ella får sällan något "hemsytt" då den mesta tiden går åt till att sy åt andra som beställer. Jättekul att så många vill beställa såklart, men tiden till sömnad åt de egna barnen blir ibland lite åtsidosatt. Därför tog jag mig faktiskt friheten att sticka emellan med en liten dagistunika till Ella mellan alla mössbeställningar som just nu fyller min mailbox =).


Ritade ett nytt raglan-tunik-mönster ikväll just för detta ändamål då jag ville ha rynk både i hals och på "puffärmarna". Tyvärr kan jag inte testa tunikan nu direkt då hjärtegrynet sover sött en våning upp, men förhoppningsvis passar den då jag måttat mot en annan tunika hon har. Tyget kommer från Mjuka Tyger och är jättefint mörkt cerise med bruna igelkottar. Supersvårt att fota så att det såg snyggt ut, men ni får ta mig på orden när jag säger att det är kanonfint =).

Uppdatering: Här kommer en liten bild på Ella innan vi gick till dagis i morse - tunikan satt bättre än jag vågat hoppats då det var ett helt nytt mönster, ibland har man flyt!! Nu kliar det i fingrarna efter att få sy en ny lika dan i mina nya lejon & apatyger!!!

6 kommentarer:

Bustråden sa...

vad fin den blev!

od Andulky sa...

Underbar! Härlig färg!

Beata sa...

Jättefin tunika!

Åsa Tidqvist sa...

jättefin! är tyget lika bra i kvalitén som i snygghet?! för jag har länge tänkt beställa detta.

Therese sa...

Åsa: Jag tycker nog att kvalitén är minst lika bra som det är snyggt =). Klart värt att beställa!!

Fotograf Jenny Thörnberg sa...

Vad fin tunika och jag gillar modellen, den är snygg. Vet hur det är ibland, man glömmer bort sina egna i jakten på att hinna göra allt som andra beställer.