lördag 31 januari 2009

Mera mössor

Vad jag älskar när någon som beställt tidigare återkommer och vill beställa mer! Det är det bästa betyg man kan få på att det man gjort faktiskt uppskattas av andra också!

Den här gången gällde det lite mössbeställningar och haklappar. (Haklapparna kommer i nästa blogginlägg). Beställningen gällde 2 rosa mössor med randig stjärna på, en till beställarens dotter, och en som skulle bli en present.

Den andra mössan skall också vara till beställarens dotter, och där fick jag fria händer - så länge det passade till en cerise jacka. Fria händer är kul, då får man spåna fritt och låta fantasin flöda! Jag ville ha något tjejjigt, men ändå inte för gulligt - så tillslut bestämde jag mig för den här, en fyrklöver! Det tjejjiga representeras av att det faktiskt är en applikation i rosa och cerise (matchningen till jackan), och det icke-gulliga är väl att det är en ganska neutral bild trots allt. Inte blommor eller hjärtan som kanske annars hör det tjejjiga till.

Nu hoppas jag att beställaren gillar mitt fria val av applikation och mössa lika mkt som jag gör - för i bara farten så sydde jag en precis lika dan till lilla E där hemma. Hur många mössor hon har du vågar jag inte ens räkna på, men många är det :-)..

7 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Wow, va fina! Jag ska sy en mössa till mig själv har jag tänkt, här fick man lite ideér! :-)

Doris_Assar sa...

*spammar*
Lägger till dig i favoriter också :-)

OttoPippi sa...

Åh! Så fina! Jag älskar verkligen stjärnor på kläder! Har själv inte jobat med stjärnor ännu. Bara samlat på mig mallar.. :-)

Anna-Snoddas sa...

Supersnygga! Håller med Ottopippi, stjärnor är såååå fint! :)

á Yeliqa sa...

Jättefina mössor och lite extra kul att se en fyrklövermössa, vilket jag inte tror att jag sett förut i bloggvärlden:)

Heimlaga sa...

stiliga mössor!

Anonym sa...

Jättefina mössor.
Håller med OttoPippi och Anna-Snoddas om att stjärnor på kläder är sååå fint.