tisdag 20 januari 2009

Det blev en älg...?!?

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig.. Igår tex, skulle jag börja förbereda och klippa ut de mössor som om ett tag skall levereras till Elvis & Elina här i Älvängen. När jag väl stog där och letade efter min "stjärnmall" så hittade jag en utklippt älg! Ska jag vara helt ärlig minns jag inte ens när jag klippt ut den här mallen, men någon idé hade jag säkert om den just då..
Nu började mitt huvud spinna.. vad kan man göra med en älg?!? En applikation såklart, jag hade ju ändå alla prylar framme för just detta. Sagt och gjort, en älg fick det bli - men på vad? Hmm tänka tänka, en mössa går ju fort att sno ihop!Efter lite letande i tygskåpet (som faktiskt just för dagen var nystädat och välsorterat!) hittade jag den här grå stretchjerseyn från Stoff & Stil som jag ännu inte sytt något av, den fick det bli! Efter en stunds koncentrerad sömnad, för det är lite småpilligt med applikationer som inte har raka former såsom tex stjärnorna jag gjort innan har så kunde man beskåda en ståtlig skogens konung på min nya mössa!!

Sen måste jag bara få säga att den här sortens sömnad tycker jag faktiskt är allra roligast! När man får en idé och känner att man bara MÅSTE göra den nu direkt! Det man egentligen hade för händerna lägger man så snällt åt sidan för en liten stund =).. Nu är bara frågan vad jag ska med en grå mössa till =)... Ella har ju sedan tidigare ett välfyllt mössförråd, så den här får nog hamna hos någon annan!

6 kommentarer:

F . A . E - Mjuka kläder för goa barn sa...

Vilken söt älg. Härligt när man får de där måste göra vibbarna.

Cantina sa...

Jättesnygg!!

OttoPippi sa...

Mössförråden kan aldrig vara för fulla enligt min mening :-)

Vad kul att få göra det man vill precis då!!

Mössan blev jättesnygg!

Therese sa...

Tack - ja faktiskt så gillar jag mössan väldigt mkt! Kanske att det blir en lika dan till dottern framöver, fast i en mer tjejjig färg!

Anonym sa...

Vad kostar dessa mössor du gör?

Therese sa...

Anonym: Maila mig på billaba@telia.com så skickar jag dig en prislista!

Mvh Therese