söndag 1 februari 2009

Haklappar i snöigt landskap

I gårdagens inlägg om mössorna utlovade jag ju även ett blogginlägg om haklappar som skall levereras till samma adress som mössorna. För första gången på evigheter låg det ett tunt tunt snötäcke på marken, knappt så man ens kunde kalla det snö heller - för det var så lite så det liknade mer frost! Men hur som helst - bilderna blev i alla fall tagna med denna första och kanske enda lilla snö som bakgrund :-).
Den första haklappen är till en bebis som inte är född ännu, därav den unisexa lösningen på kantbandet. Jag fick fria händer på denna haklapp och valde då både grönt och orange för att jag själv tycker att det är en rolig detalj att ha två färger på kantbandet istället för ett!


Nästa haklapp är till en liten kille, och där beställdes det blått kantband som också är jättefint till denna landskapsmönstrade vaxade bomull! Den uppmärksamme märker att jag har satt BillaBa lappen på ett litet annorlunda sätt på dessa två haklappar, dubbelvikt som en liten ögla uppe vid nacken istället för som förut, i sidan under kantbandet.

Den egentliga anledningen till ny placering av namnlapp var att jag sytt slut på de 100 namnlappar som jag beställde till just haklapparna i Augusti. (Jag har olika utseende på namnlapparna som jag använder till kläder och till haklappar) Men vid närmare eftertanke så vet jag inte om jag kanske ska behålla den här designen - tycker att det blev minst lika fint - och dessutom praktiskt då det blir en liten ögla som man kan hänga upp haklappen på!

Nu återstår bara att packa ihop ett litet paket och lägga på brevlådan och hoppas på att beställare, och nya ägare av mössor och haklappar blir nöjda :-). Men ett litet mail i min inbox tidigare i morse avslöjade att åtminstone mössorna var till belåtenhet, så jag hoppas på detsamma med haklapparna!!

3 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Jättefina!! :-)

Anneli sa...

Jättefina, de kan inte bli annat än nöjda!

Anna-Snoddas sa...

Jättesnygga! :)