söndag 28 februari 2010

Inför nästa party.

Det råder lite bloggtorka här i bloggen, och det beror tro´t eller ej inte på att jag inte syr, utan att jag just nu prioroterar sömnad till nästa BillaBa Homeparty som ska gå av stapeln på onsdag. De här röda elefantbyxorna skall få följa med på partyt och får då representera min modell av "lånkisar" som vi kallar dem här hemma. Dagens positiva överaskning var att jag hann att sy både dessa lånkisar samt klippa ut två par byxor till under ynfar dottern Agnes förmiddagslur! Hon passade på att ta en tvåtimmars vila och då (medans pappan i huset var ute och skottade snö från altanen) mutade jag storasyster med lite Pippi Långstrump på datorn - och vips fick jag lite sytid :-)..

För er som undrar så har jag fortfarande beställningsstopp ett tag till eftersom jag ska ha ett homeparty nästa vecka. När det är över och alla plagg är levererade kommer jag troligtvis att börja ta emot nya beställningar igen!

5 kommentarer:

FridoLi sa...

Jättefina! Lycka till med partyt!! :-)

Le Petit sa...

Barnen har det bra, tänk att få ha så där fina långkalsonger på sig =).

od Andulky sa...

Så fina! Lycka till :-)!!

OttoPippi sa...

Vad kul att ha ett alldeles eget homeparty!!! Stort lycka till och hoppas försäljningen går bra!

Therese sa...

Tack för alla lyckönskningar! Faktiskt ska det bli jättekul att få sälja lite "live". Har haft ett party innan fast då var bara för vännerna. Nu är det en av vännerna som har det och jag känner alltså inte de andra som kommer :-).