onsdag 3 juni 2009

Kanintunika till nyfödd liten tjej

För ca en månad sedan fick en vän till mig en liten dotter. I måndags var vi där och beskådade underverket och naturligtvis var jag tvungen att ha med mig något litet att ge henne. I Ottobre 3/2008 hittade jag ett fint mönster på en t-shirt med puffärm, den utgick jag från och valde sen att göra om den till en tunika, samt flytta knäppningen från ett sprund i nacken till tryckknappar på axeln. Inte så lätt att få dit knapparna genom alla lager tyg, så högst upp i halsen fick det bli en osynlig tryckknapp på insidan som jag sydde dit för hand.

Slutresultatet blev riktigt bra, förutom att jag tänkte sytt den i storlek 62, men när jag väl fållat kanten blev den nog mer en 56. Men - vad gör väl det, lilla Stella är inte så lång ännu, så den passar säkert jättebra iaf =). Till nästa gång ritar jag bara om mönstret och gör den lite längre!

11 kommentarer:

Hello sa...

Samma tyg och samma modell (fast utan förändringarna, förstås...)har jag gjort! Klockren kombination tycker jag också. Stella kommer bli så fin!

http://hellosblogg.blogspot.com/2008/06/turkosa-kaniner.html

Anonym sa...

De tyget kan man inte få för mycket av. Så fin liten tunika.

lilla hjärtat sa...

Å, va söt. Bra att ha knapparna på axeln för de små som ligger mycket.

Y sa...

ljuvligt söt!

Sandra sa...

Den är helt bedårande!

Pernilla sa...

Så härligt söt den är!

Anna-Snoddas sa...

Underbart söt! :)

Skaparmani sa...

Åååh så fint, synd att turkost kanintyg är slutsålt.

Lina Malm sa...

Nääääämen!!
Va kul att hitta dig här.
Åh, va kul!

Nä nu måste jag titta runt på allt det fina!!

Massa kram på er

Lina

Lina Malm sa...

Åh, alldeles underbara kläder!!
Shit va roligt, jag känner ingen annan som syr :(
Lite lessen över det, det är ju så mycket man vill diskutera ibland och David är ju såådär intresserad ;)
hahahaha

Kram

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片