söndag 12 juli 2009

BillaBa går på bröllop!

Det här är en mkt speciell och fantastiskt kul beställning som jag fick redan i början av April. En tjej som ska gifta sig nu i augusti hörde av sig och frågade om jag hade lust att sy byxor till hennes pojkar att bära på deras "Dalabröllop". Efter en stunds övervägande (för det är ändå ett stort ansvar att sy något som skall bäras på en sådan speciell dag) så tackade jag smickrad ja!

Jag fick en länk till en bild på hur hon ville att byxorna skulle se ut ungefär. Vi tog även en del mått samt att hon skickade mig en gul manchesterskjorta och vit mudd som hon ville att byxorna skulle sys av, sedan lyckades jag själv hitta röda allmogeband på tradera. Byxorna skall alltså vara av "knickersmodell" och den vita mudden skall sitta åt strax under knät.

Tyvärr räckte skjortan och mudden hon skickat endast till ett par byxor, det andra paret fick jag sy av solgul Hilcovelour (som inte går av för hackor) och vit mudd från Stoff & Stil.

Resultatet blev det här:

Nu hoppas jag att byxorna skall passa och att bröllopet blir så där fantastiskt som man bara kan föreställa sig i sina drömmar!
Lycka till - blivande "fru" Silfvertegen!!!

6 kommentarer:

Maria sa...

Vilken ära med en sådan beställning. Fina byxor!

Sandra sa...

Oj oj så fina!

Är själv uppväxt i Dalarna och då bar man ju dräkt till alla tillfällen, så det är en speciell känsla med sådana här kläder för mig.

Madebycarran sa...

Åh vad roligt att få en så unik beställning! Byxorna är superfina och du har ju verkligen fått med en "dala-känsla" i dem med...wow!!

Syserine sa...

Härliga! Dom kommer att bli så fina och kanske matcha mamma och pappa?

r e b e c k a sa...

så fina, de ser ju toppenbra ut! :)

Doris_Assar sa...

WOW!!! Helt otroligt fina! Jag är själv från dalarna och har tänkt sy ett helt "mjukis" set i dalastil, och jag tänkte mig byxorna ungefär så här! :-) Det blev ju jättefint!!