torsdag 28 maj 2009

Limegröna flodhästar

Det här setet är beställt av en vän och återkommande kund. Den här gången var det en beställning till en kollega som just fått en liten son! Önskemålet var tröja, muddbyxor och en mössa i matchande färger, sen fick jag valfria händer! Me like!!

Då jag ännu inten sytt något mer än en dregglis i mitt fina limegröna flodistyg var jag jättesugen på att sy i det. Jag hade även en jättefin mossgrön velour - inköpt redan förra sommaren som oxå låg orört, som gjort för att passa till flodisarna!

Byxorna är ett egenritat mönster där jag valt att göra dem lite smalare över låren då jag tycker att alla bebisbyxor man köper är så hiskeligt vida upptill. De är dock inte så smala som lånkisar, utan någonstans mittemellan - sådär svenskt lagom!!Matchande mössa till - inga konstigheter, mitt gamla vanliga mönster!
Hoppas nu att allt passar och att kollegan precis som jag tycker om retromönstrat!!

Å för er som undrar om jag börjat ta emot beställningar ännu så kan jag meddela att jag tyvärr måste avvakta lite till. Tiden för sömnad är minimal just nu och att då ta emot beställningar som inte kan levereras i tid känns inte bra. Jag hoppas att ni har förståelse och tålamod att vänta lite till =)!!

9 kommentarer:

Emma sa...

Åhh så gulligt! Bäbisen kommer bli hel nöjd ;)

/Emma

Ahlard sa...

Superfint. Och velouren passar SÅ bra till. Gjör faktiskt flodistygens färg ännu snyggare än om det hade varit samma. Hon blir garanterat störtnöjd. Och snyggt med lite breda muddar I like:)

Sandra sa...

Jättefint!
Vilken superfin färg på velouren!

Jag gillar inte heller när byxorna är vida upptill i benen.

Ingrid sa...

Oj! Du är enormt duktig, kläderna ser "köpta" ut (i positiv bemärkelse) :) Verkligen proffsigt!

od Andulky sa...

Jättefint!!

Doris_Assar sa...

Jättefina kläder! :-)

Anna-Snoddas sa...

Underbart litet set! :)

Sara sa...

jättefint!
jag gillar färger!

Cissi sa...

Vilka fina grejer, och vilket underbart tyg!!