söndag 19 april 2009

Traktorbeställning till far och son!

Dagens inlägg blir om en beställning som gjordes innan lilla Ages kom till världen. Jag har ännu inte satt mig vid symaskinen utan bloggar lite om gamla objekt tills vidare =)..

Det här var en så fantastiskt rolig beställning! Jag fick ett mail där mamma L önskade två mössor i "syskonmatchning". Fast inte till två syskon, utan till far och son!! Hon hade dessutom skickat med en bild på en traktor som sonen hade på en av sina bodysar och undrade om det gick att få något liknande på mössorna.Som Byggare Bob skulle sagt i det här läget -"Kan vi klara det? - Klart vi kan!!" Satte mig att rita av traktorn från bodyn, och sen började modifieringarna. Fick ta bort en hel del detaljer som var för små, samt även trycka ihop den lite på längden för att den skulle passa på mössorna. Tillslut vart jag iaf nöjd och provsydde den första och blev faktiskt nöjd direkt. Sydde därefter båda mössorna i svart och lime - allt enligt beställarens önskemål och resultatet ja det ser ni själva =)!!

Liten uppdatering: För några dagar sedan damp det även ner en bild på far och son iklädda ovan nämnda mössor - visst blir man glad av den - så härligt vårig och skön!! Tack mamma L för att jag får använda bilden på dina fina killar!

10 kommentarer:

Älskade Hjärtegryn ® sa...

vilka fina mössor :)

od Andulky sa...

Superfina! Kul applikation!

Strumpetossa sa...

Vilka söta!

Maria sa...

Kul! :-)

Anna-Snoddas sa...

Coola! :)

Jes sa...

Vilka fina mössor, våran son skulle bli avundsjuk, han ÄÄÄlsjkar traktorer

Marie Frost sa...

Jättetuffa!

OttoPippi sa...

Jättetuffa!!!!
Nu har jag äntligen fixat mönstret till dig!! Snart i en brevlåda nära dig :-)

draSan sa...

superfina mössor!

florin design sa...

Vilka jätte fina mössor!!!!