söndag 5 april 2009

Årets första sommarplagg!

Den här beställningen fick jag redan i vintras när mamma My vid ett besök hemma hos oss fick syn på det grön/lime färgade velourtyget hemma i mitt tygskåp. Jag hade endast en liten stuvbit kvar, så några byxor räckte det definitivt inte till, och inte heller en tröja, vad göra då??? Jomen såklart - man önskar sig ett par "Abbe-shorts".. det är ju trots allt hennes son som gett namn åt "Abbebyxan" =).Utgångsmönstret är alltså Abbebyxan, sedan kraftigt avkapat i benet samt med dubbelvikt mudd i midjan och enkel mudd i benslutet. Om ni tycker att just det här paret ser ut att vara väldigt smala i midjan så stämmer det. Lilla Abbe är nämligen inte så runt om lilla magen så trots att shortsen är i strl 98 har jag gjort midjemudden i strl 80/86 för att de ska passa lilla herrn :-).

Då mamma My inte bara är mamma, utan även en fantastisk fotograf så fick jag äran att lägga ut den här fina bilden på min blogg. Abbe i egen hög person iförd de nya shortsen!!

9 kommentarer:

Äppel Päppel sa...

Vilka fina shorts! Snygga foton också!

Doris_Assar sa...

Supersnygga!! :-)

Reena sa...

Vilka läckra shorts :)

cb kids sa...

Snygga shorts och fin bild. Lycka till i morgon när lilltjejen tittar ut:)
/Carola
www.cbkids.se

Anonym sa...

Åh så fina shorts! Verkligen välanvänd stuvbit. Jag vill sy något liknande till min dotter. Muddmidja är så skönt runt lilla magen. Det var ett inspirerande projekt.

Carina i Lingbo sa...

Vilka fina shorts, ja nu var de några år sedan jag sydde barnkläder, Sonen är 28 och
dottern 25

Strömming sa...

Snygga shorts! Och verkligen fina livebider!

od Andulky sa...

Supersnygga!!

lilla hjärtat sa...

Fina shorts och härliga bilder.