söndag 29 mars 2009

Prickiga syskonmössor!

Dessa mössor är sydda för ett tag sedan, men då jag ligger efter lite med bloggandet så är det först nu ni får se dem. Mössorna är återigen till ett syskonpar, storebror och lillasyster som nu matchar varandra fint!14 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Jättefina :-)

Fia sa...

Vad fina! Vad har du fodrat dem med för att få dem lite stabila? Fleece? Själva tyget är ju rätt tunt..har det själv här hemma :-)

Therese sa...

Fia: De är faktiskt inte fodrade alls då de skall användas som vårmössor. Tycker att det funkar riktigt bra utan foder faktiskt, kanske inte under smällkalla vintern, men nu när det blir lite mildare dagar!

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Hittade dig genom "ÄppelPäppel" o jag tänkte lämna ett litet avtryck innan jag tassar vidare :) Helt underbara saker du syr!!

Ha en jättefin söndag!

od Andulky sa...

Härliga!

Anonym sa...

är det tyget från stoff o stil?

Anonym sa...

de va väldigt fina, gilalr prickigt

Therese sa...

Pernilla: Helt rätt, tyget är från Stoff & Stil!

angelmax sa...

hallå såg att du har lille du logga på sidan har du börjat sälja hos dem/henne? Jag bor nämligen i samma stad som den butiken mina vänner bor på samma område som butiken ligger, extra kul att ta sig en titt där om du har dina saker där! Dina fina etiketter vart är de ifrån?

Therese sa...

Angelmax: Ja - jag har inte hunnit blogga om det ännu bara, men jag har sålt mössor till Lille Du, därav loggan =)..

Etiketterna kommer från minanamnband.se!

nikita sa...

Tänkte bara tipsa om en tävling i min blogg
Gangstar - Kläder för världens coolaste kids.

Var gärna med och tävla!

angelmax sa...

hej igen jag undrade ju om dina etiketter alltså dina pappers etikketter som du fäst på mössorna är de från vista print?

Therese sa...

Angelmax: Jaha - tänkte inte på att de etiketterna var med på bilden ens =). Svaret är iaf ja - de är köpta på Vistaprint!

Annika sa...

Fina de blev!