fredag 27 mars 2009

BillaBa tar en paus..


From idag kommer jag att ta en liten "paus" i mina beställningar. Anledningen till denna paus är att jag som en del av er kanske minns är gravid och nu börjar det närma sig dagen D med stormsteg.

Beräknad förlossning var från början den 15 april, men pga att lillasyster i magen (jo vi har varit så nyfikna så vi redan tagit reda på könet..) har bestämt sig för att hon minsann inte skall vända sig åt rätt håll så därför har vi efter ett misslyckat vändningsförsök fått en tid för planerat kejsarsnitt den 6:e april, dvs hela 9 dagar tidigare än beräknat!

Detta gör att jag from idag kommer att vara ganska restrektiv med nya beställningar. Jag vill inte sätta helt stopp - för jag hoppas att jag kanske med lite god vilja kommer att vilja sy något litet då och då trots en ny liten familjemedlem, men jag vill ändå att ni som funderar på att beställa ska veta om att leveranstiden kan vara något längre än normalt, eller att jag kanske helt väljer att säga nej just för tillfället beroende på omständigheterna. Man kan ju aldrig på förhand veta hur det nya livet som tvåbarnsmamma ter sig =)..

Ni som redan lagt beställningar kommer naturligtvis att få era beställningar utförda, och min målsättning är att hinna med dem innan den 6:e april! Förhoppningsvis kommer jag istället att hinna med att blogga ikapp om de senaste beställningarna som just nu ligger som ett litet dåligt samvete på mitt minneskort i kameran!!

9 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Spännande! Lycka till den 6:e! :-)

Äppel Päppel sa...

Oj, vad spännande! Stort lycka till!

Y sa...

Lycka till!!! Precis sådär gjorde vår lillasyster. Efter misslyckat vändningsförsök blev det snitt. Det blir fina ungar på det sättet ;-)

Anonym sa...

skoj, en liten bebis, klart du inte ska stressa upp dig med massa beställningar, folk får vänta :-P
ha det bra o ta det lungt

od Andulky sa...

Spännande! Lycka till 6e!!

Anonym sa...

Å vad mysigt! Lycka till.
Kan berätta att Cornelia numera stoltserar med de otroligt snygga mössorna, både med hjärtat (passar finfint till dräkten) och äpplet (hon fick en jeansjacka i födelsedagspresent som passar perfekt med mössan). Storebror som är ute längre perioder har inte börjat ha sin fina mössa ännu då vi fått bakslag på våren med en massa snö och minusgrader.
Jag är jättenöjd med dem alla tre.
Kram Eva på Åland

Strömming sa...

Vad spännande med liten på väg så snart! Lycka till med allt!

Hello sa...

Oj, så nära det kom plötsligt! Lycka till med allt!

Anonym sa...

Men det var ju i går tänker jag i så här i skrivande stund. Så spännande och mysigt. Lycka till med nya lilla bebisen!