tisdag 24 juni 2008

Syskonugglor

Man kan aldrig få nog av ugglor! Åtminstone inte om du frågar mig! Nedanstående t-shirtar är sydda till två bröder. Färgkombinationen röda ugglor med turkost kantband har jag sett hos en av mina inspirationskällor "Marias Hemmapyssel" och jag tyckte genast att det var otroligt fint och var därför inte sen att föreslå denna färgkombination när mamma M ville ha två röda uggle t-shirtar till sina killar.T-shirtarna är sydda i strl 92 samt strl 74. Till lillebror ville mamma M även ha två dregglisar, en i tandyget som jag bloggat om tidigare, och en som jag fick välja själv!! Det är alltid lika roligt att få fria händer, och den här gången valde jag att prova något nytt - en enfärgad botten i samma tyg som muddarna och så med en liten applikation i samma tyg som tröjan, allt för att matcha på bästa sätt!Nedtill på tröjorna har jag sytt en dekorfåll i samma färg som mudden för att få en liten rolig effekt. Tycker att det blir väldigt fint!9 kommentarer:

Anonym sa...

Kunde naturligtvis inte hålla mig från att tjuvkika! Så snygga dom blev!!!! Och dregglisen blev verkligen perfekt till! Skall bli så skoj att få se dom på!
//Monica

OttoPippi sa...

Vad supersnyggt med turkost till den röda ugglan!!! Kolla in Strömmings blogg och se hennes fräcka kombo med lime till röd uggla!! Älskar färg!!!

á Yeliqa sa...

Söta tröjor och vad läckert det blev med ugglan på dreglisen :)

Strömming sa...

Hej! Kul att su hittade till mig, så att jag hittade in till dig! Supersnygga grejor du gör!! Den här färgkombinationen var den jag valde mellan till mina röda ugglebyxor, men det blev limegrönt istället. Det här var riktigt läckert också, kanske kopierar kombon nån dag!! Har lite röda ugglealster på g.... :) Länker dig från min blogg så jag hittar tillbaka. Alltid lika kul att hitta nya inspirerande bloggar!!

Tre små liv sa...

Snyggt med det turkosa och röda brytningen.
È det de turkosa jag hade?

Anonym sa...

wow vad snyggt! första gången jag kikar in här och vad inspirerad jag blir :) du syr ju kakonfint! har länge velat sy dyna till vår vagn, men inte riktigt vetat hur jag ska göra. får se om jag luska ut det :)

Gulligan sa...

Vad snyggt!! Dreglisen var så fin med ugglan på!!

an.lo sa...

Jättefin färgkombination!

angelmax sa...

Hej super fina grejer du gör du har inspirerat mig till att kanske våga mig på att fixa till min syskonvagn med nått roligt tyg men anledningen till att jag skriver är att jag har mönster (ritat från nätet) på dreglisra men jag får inte till dem har du några tips kram !