måndag 30 juni 2008

Ride like a star!!

Efter mitt första blogginlägg om sittdynan jag sydde till vår dotter fick jag en förfrågan från en medsyster i bloggvärlden. Hon ville gärna ha två sittdynor till sina tvillingar - självklart ville jag sy det! Jag fick nästan fria tyglar, men lite indikationer på vad hon gillade. Jag ville gärna att det skulle vara samma mönster på båda sittdynorna, fast i olika färger och efter lite letande på olika ställen hittade jag det i mitt tycke perfekta tyget för två tvillingar, stjärnor!!!Det här är den första utav de två dynorna - den röda. Då jag inte har en tvillingvagn så kan jag tyvärr bara visa upp en i taget, men visst blev den fin! Hoppas nu att P tycker det också, det är ju lite extra speciellt att sy till någon som själv syr!
Båda dynorna är nu klara, sydde den sista nu ikväll - men då solen gått ned för längesedan så får vi snällt vänta med fotograferandet och bloggandet om dyna nummer två tills i morgon - så välkommen åter i morgon kväll!!

3 kommentarer:

Malin E sa...

Så fantastiskt mycket fint det fanns atttitta på här.Här fickman verkligen inspiration så jag lär återkomma och kolla mer för att se vad fint du skapar!
Mvh Malin

F . A . E - Mjuka kläder för goa barn sa...

Åh, tack, tack, tack. Superfin och tygvaqlet är perfekt. Mer nöjd än så här kommer jag inte att bli. Super verkligen. Tack:-)

á Yeliqa sa...

Dynan blev ju huuur fin som helst :) Önskar nästan att mina barn var små igen:)