måndag 30 juni 2008

Ride like a star!!

Efter mitt första blogginlägg om sittdynan jag sydde till vår dotter fick jag en förfrågan från en medsyster i bloggvärlden. Hon ville gärna ha två sittdynor till sina tvillingar - självklart ville jag sy det! Jag fick nästan fria tyglar, men lite indikationer på vad hon gillade. Jag ville gärna att det skulle vara samma mönster på båda sittdynorna, fast i olika färger och efter lite letande på olika ställen hittade jag det i mitt tycke perfekta tyget för två tvillingar, stjärnor!!!Det här är den första utav de två dynorna - den röda. Då jag inte har en tvillingvagn så kan jag tyvärr bara visa upp en i taget, men visst blev den fin! Hoppas nu att P tycker det också, det är ju lite extra speciellt att sy till någon som själv syr!
Båda dynorna är nu klara, sydde den sista nu ikväll - men då solen gått ned för längesedan så får vi snällt vänta med fotograferandet och bloggandet om dyna nummer två tills i morgon - så välkommen åter i morgon kväll!!

3 kommentarer:

Malin E sa...

Så fantastiskt mycket fint det fanns atttitta på här.Här fickman verkligen inspiration så jag lär återkomma och kolla mer för att se vad fint du skapar!
Mvh Malin

Lindberg sa...

Åh, tack, tack, tack. Superfin och tygvaqlet är perfekt. Mer nöjd än så här kommer jag inte att bli. Super verkligen. Tack:-)

á Yeliqa sa...

Dynan blev ju huuur fin som helst :) Önskar nästan att mina barn var små igen:)