måndag 31 augusti 2009

Hippopotamus - en riktig fullträff!

Ibland blir man bara sådär sjukt nöjd! Det händer inte ofta, men ibland har man samtidigt flyt! Den här bodyn är just en sån fullträff! Det började med att jag tänkte att jag skulle ta tag i den där CP:n som jag inte riktigt blivit kompis med ännu. Å sen behövde jag även kolla upp ett bodymönster jag hade hemma för att se hur storleken var. Sagt och gjort - jag syr en flodisbody! Mycket kantband, och med kontrastfärgade stickningar i raglanärmarna så får jag även träna på det =).

Det börjar bra, den aviga trippelsömmen blir fin på alla fyra raglanärmar! Yes! Då var det dags för kantbandet, testsyr på en provbit (som alltid..) jodå - det ser bra ut, okej - jag kör på direkt med bodyn å halleluja moment - idag bara flyter det på!! Stygnen blir perfekt långa, inga hoppstygn och baksidan ser så där "köpe-plaggs-snygg" ut !! Kan det månne vara så att vi blivit kompisar nu, CP:n och jag =)!!

Syr ihop resten av bodyn, sätter i tryck knappar och BillaBa-lapp å sim salabim - jag har gjort en body utan en enda svordom!! Det mina vänner vill jag lova har nog aldrig hänt förut!


Resultatet då - ja det är den här flodisbodyn i strl 62 som ännu inte har någon ägare. Lägger därför ut den till försäljning i "Butik BillaBa" och hoppas att den snart flyttar hem till någon liten cool kille framöver i höst!

11 kommentarer:

malin sa...

åh vad härligt när allt bara funkar! Bodyn ser jättefin ut!

Skaparmani sa...

Proffsigt och snyggt!

Anonym sa...

Jättefin modell på bodyn! Vad fina saker du syr. Jag suktar också efter en cover pro. Hoppas det blir en tidig julafton i år! /petra.h

Hello sa...

Den blev ju jättesnygg! Jag har, hittills förgäves, försökt mig på stickningar med avig cover på min babylock. Det vill sig inte. Jag har kommit på att jag nog ska försöka få tag på en genomskinlig pressarfot, så kanske det kan funka. Vi får se.

Sen måste jag ju ändå få säga att visst passar den minst lika bra till en cool tjej...! ;)

Nilla sa...

De ser verkligen supersnygg ut! Proffsig!

Katarina sa...

Våra Cover Pro's kanske har vänliga veckan? (Fast jag hoppas mer på att dom tidigare varit utsatta för atmosfäriska störningar som nu försvunnit för alltid :-))
Jag som inte haft allt för mycket gott att säga om min maskin tidigare har ju också ordet halleluja i ett inlägg om ett plagg där det plötsligt bara funkar. Det är verkligen den känslan man får när det flyter och blir bra! :-)

Anonym sa...

Det är så kul när det funkar..och resultatet blev kanonfint

od Andulky sa...

Grattis! Supersnygg!!

Doris_Assar sa...

Härligt när det flyter på!! :-) Den blev jättefin!

Madebycarran sa...

Ja måste nog påstå att det knappt finns bättre stunder än när man sitter vid symaskinen och allt flyter på bara....
Mycket snygg body! De där kommer nog gå som smör på din fina BillaBa butik!

Therese sa...

TACK för alla fina kommentarer om bodyn! Det är verkligen superkul när allt bara flyter på!!

Hello: Jag kan varmt rekommendera en genomskinlig pressarfot, det var den jag använde på denna body!

Katarina & Made by Carran: Ja, jag satt här hemma och blev nästan lite salig över att allt gick så smidigt!