fredag 22 augusti 2008

Färgkarameller till CB Kids

Det har varit lite stiltje i bloggen den sista veckan, dock inte beroende på att inget har sytts - snarare tvärt om! En ny laddning varor är nu på väg till CB Kids. Nedan är vad som kommer att finnas till försäljning.

Först ut blir lite pastelliga mössor i olika storlekar, underbar tunn och mjuk stretch jersey som passar perfekt nu under den tidiga hösten.Nedan ett par haremsbyxor i rött och lime, snygga knalliga färger för färgstarka barn!


Mera haremsbyxor, här i två olika storlekar svart och vitt, snyggt och klassiskt!


Och sist men inte minst, min favorit - grön och lime färgade haremsbyxor!

12 kommentarer:

OttoPippi sa...

Helt underbara, härliga kläder!!! Gillar skarpt de svartvita byxorna :-)

Strömming sa...

superfina kläder! jag gillar det grön/lime randiga tyget. var kommer det ifrån?? :)

jejja79 sa...

superfina byxor, älskar färgkombinationerna.... =)

Helena sa...

Jättefina byxor, snygg modell och fina färger! Undrar också vart tygerna kommer ifrån.

Therese sa...

Tack för alla kommentarer! Velouren är köpt hos Andersson & Hjalmarson i Ulricehamn, det är även de som har stickat velouren så den här helt svensktillverkad vilket känns extra kul! Tyvärr har de ingen internetbutik, men de har öppet tisdagar och torsdagar då man kan klämma o känna på alla fina tyger de hade! Ett besök dit rekommenderas varmt!

angelmax sa...

Hej jätte fina mössor och byxor, jag har länge letat efter ett bra mössmönster är det ditt egna mönster? IQ- jag men jag tycker alla mina mössor bara blir kassa tips tages gladeligen emot om bra mönster.....

Helena sa...

Jag som har planer på att åka till Andersson och Hjalmarson i nästa vecka. Jag visste att det fanns fina tyger där men de här var verkligen fina!

Cecilia sa...

Så snyggt, gillar vekligen byxmodellen. Kikar in här rätt ofta även om jag är dålig att kommentera, men nu har du istället en nominering att hämta hos mig :)

cec

Anonym sa...

Tack för kanonfina kläder, finns nu i shopen www.cbkids.se
/Carola

vouffen sa...

Hej!
Ville bara berätta att jag nominerat dig på min blogg :) !
Tycker du gör så fina saker!!!
Mvh Åsa

Anonym sa...

Hej
Underbara saker du syr..jag undrar en sak, eller två..mössorna och sittdynan. Har du kommit på mönster och så själv eller finns det någonstans att få tag på?
Tack på förhand!
Mvh Thérèse

Therese sa...

Hej,

Tack för kommentaren!!

Både mössorna och sittdynorna är egna mönster. Mönster på mössor kan man hitta om man googlar lite – men roligast är ju förståss att rita själv!